Italki Nedir? Fiyatı Nasıl? İndirim Kodu Fırsatları

Blogumuzda proje yönetimi ve PMP sertifikası ile ilgili güncel bilgiler paylaşmanın yanı sıra, diğer alanlarda faydalı olacağını düşündüğümüz önerilere de yer veriyoruz. Bugün konu aldığımız faydalı site ise italki.com.

Çevrimiçi bir dil öğrenme topluluğu olan Italki, dünyanın dört bir yanından on binlerce öğrenci ve on binlerce öğretmenle, yabancı dilleri öğrenmenin ve geliştirmenin yeni bir yolu olarak son yıllarda interneti kasıp kavurdu.

Yalnızca çevrimiçi bir eğitmen pazarlama yeri olarak değil, aynı zamanda kendi türünde bir dil öğrenme uygulaması olarak da kullanışlı. İspanyolca, İngilizce, Fransızca, Almanca, Portekizce, İtalyanca, Çince veya başka bir yabancı dil öğrenmenize yardımcı olması için kullanmayı düşünüyorsanız, Italki hakkında bilmeniz gerekenler burada.

Italki İndirim Kodu

save5off veya lingualizer indirim kodlarını kullanarak 10 dolar ve üzeri para yüklemelerinize 5 dolar indirim alabiliyorsunuz. Ancak şuna dikkat etmekte ayda var şayet seçtiğiniz dersin bedeli 5 dolarsa kupon kodunu kullanırken minimum tutara erişmediğiniz için kullanamazsınız şeklinde bir uyarı geliyor sistemden. bu sebeple dersi doğrudan satın almak yerine buradan giriş yapıp açılan pencerede sağdaki kutucuktan "my wallet" bölümüne girip daha sonra "buy credits" ifadesine tıklayın ve yükleme miktarlarının çıktığı bölümde sağ alttaki kutucuğa yazarak 10 dolarlık kredi yüklemesi yapın. bu sırada indirim kodunu girerseniz 5 dolar ödeyerek 10 dolar değerinde kredi satın alırsınız. Eğer alacağınız dersin ücreti 10 dolar üzerindeyse doğrudan alım da yapabilirsiniz.

Italki Nasıl bir Platform?

Ana dilini konuşan kişilerle pratik yapmak, bir dil öğrenmenin tartışmasız en iyi yolu ve fikrimce italki bunu yapmak için iyi bir yer. Italki, 1'e 1 dersler vasıtasıyla dünyanın dört bir yanındaki dil eğitmenleriyle bağlantı kurmanıza olanak tanıyan bir platform. En iyi ders platformlarından birisi olarak da nitelendirilebilir çünkü her bütçeye uygun öğretmenlere sahiptir, güvenlidir ve derslerinizi geliştirmek için birçok ücretsiz özelliğe sahiptir.

Italki'yi veri tabanında bulunan özel öğretmenlerden ders alabileceğiniz, dev bir pazar yeri olarak hayal edin. Bununla birlikte, ders fiyatları birkaç faktöre bağlı. Bu faktörler, öğretmenin belirlediği ücret, öğretmeninizin öğretme stili ve öğretmeninizin akademik dil öğrenimi, iş ortamı, eğitmenin nitelikleri ve sertifikalarıdır.

Bütçenizi değiştirerek ve diğer aradığınız nitelikleri girerek, yabancı dil öğrenmek için bir öğretmenle anında bir eşleşme bulabilirsiniz. Tabii ki, kurs başlamadan önce, öğretmeninize çabalarınızın odak noktası, ana diliniz ve tercih ettiğiniz öğrenme stili gibi hedeflerinizi bildirmelisiniz.

Bize göre, bu uygulama çok popüler çünkü kullanıcıların ihtiyaçlarına göre belirli öğretmenlerle bireyselleştirilmiş dersler almasına izin veriyor. Diğer opsiyonlar düşünüldüğünde, özellikle fiziki eğitim veren bir dil okuluna kayıt olduğunuzda, okul size genellikle rastgele bir öğretmen atayacaktır. Seçme şansınız olmayacak ve sınıf ortamında konuşma sırası size gelene kadar beklemek zorunda kalacaksınız.

Italki Dersleri Nasıl İşleniyor?

Italki web sitesi aracılığıyla kaydoluyorsunuz ve ardından öğrenmek istediğiniz dilleri seçebileceğiniz bir sayfaya yönlendiriyorlar sizi. Daha sonra dilediğiniz kritere göre bir dil öğretmeni seçebilir ve o öğretmenlerin fiyatlarını görebilirsiniz. Daha az yaygın diller için daha az öğretmen olduğunu fark edebilirsiniz ama malesef her platformda bu böyle.

Platformdaki Dil Öğretmenlerinin Kalitesi

Kaliteyi kendiniz test etmek için bir öğretmenin profiline tıklayın ve sizin için uygun olup olmadıklarını görmek için tanıtım videosunu, niteliklerini, müsaitlik durumunu ve puanlarını görüntüleyin. Ancak, daha pahalı eğitmenlerin daha iyi hizmet vereceğini asla varsaymayın. Düşük fiyatlı eğitmenlerin vasatın altında iş vermelerini beklemeyin. Kaliteli eğitmenle ucuza ders yapabileceğiniz gibi, çok pahalı fiyatlara kalitesiz eğitmenlere de denk gelebilirsiniz.

Italki Fiyat Bilgisi

İtalki.com'da deneme dersleri 5 dolardan başlıyor. 5-10 dolar arasında iyi eğitmenler bulabiliyorsunuz. Özellikle native speakerlar ile yapacağınız derslerde bu fiyatlar rakiplerin fiyatlarına göre uygun olabiliyor. Özellikle başlarken vereceğimiz indirim kodunu kullanırsanız ekstra avantajlı bir başlangıç yapmış oluyorsunuz.

Alternatiflerle Karşılaştırma Italki vs Preply

Preply birçok yönden italki gibi.  Site, tıpkı italki gibi çok popüler ve öğretmenler kendi fiyatlarını ve müfredatlarını belirleyebiliyor. Italki'nin platformu bizce daha gelişmiş olmasına rağmen, Preply  öğrenci memnuniyeti garantisiyle kendini farklılaştırıyor. Preply ile ilk dersinizden memnun kalmazsanız, size farklı bir öğretmenle ücretsiz deneme dersi sunuyorlar. 

Ayrıca incelemeniz için;

Pop-up Pencere

Hoş Geldiniz!

Bu sitede gezinirken, Italki'ye de göz atabilirsiniz!