Novakid Fiyat - Promosyon Kodu - Kullanıcı Yorumları

Hepimiz biliyoruz ki bir yabancı dili bilmek çok önemli, ancak onu çocukken öğrenmek özellikle önemlidir. Çünkü hayatın ilerleyen dönemlerinde o dili öğrenmek ve kullanmak zor olabilir. Bir süredir, PMBOK, proje yönetimi ve PMP sertifikası hakkında yazıların yanı sıra, sizlere faydalı bulduğumuz sitelerin, özellikle yabancı dil öğrenme platformlarının değerlendirmesini yapıyoruz. Şimdi, çocuğunuzun istediği zaman ve yerde keyfini çıkarabileceği ilginç ve faydalı bir uygulamadan bahsetmek istiyoruz. Artılarıyla, eksileriyle kısıtlı paramızla kendi çocuğumuza alıyor gibi Novakid'in dürüst bir değerlendirmesini yapacağız. Çünkü prensip olarak iş ortağımız olan firmalarda da önce kalite arıyoruz.

Dünya çapında birçok ülkede kullanıma sunulan platform, 4 ila 12 yaş arası çocukların çevrimiçi İngilizce öğrenmeleri için tasarlanmış. Bizim novakid'in en sevdiğimiz özelliği ücretsiz deneme dersi sunuyor olması. Biz size ne kadar anlatsak da biliyoruz ki denediğinizde sistemin nasıl olduğunu nasıl işlediğini siz de görebileceksiniz. Bu yüzden içimiz rahat.

Novakid'de Dersler Nasıl?

Novakid sadece bir ders değil aynı zamanda çocukları derslerde daha aktif rol almaya teşvik eden bir oyun olarak da nitelendirilebilir. Bazı derslerde öğretmenler genellikle elleri ve yüzlerini kullanarak ile slaytlarda ne olduğunu vurgulayarak kafası karışmış bir ifade kullanırlar. Birkaç dersten sonra, öğrenciler formata alışır ve talimatları takip edebilir, tekrar edebilir, öğretmenini seçebilir veya cevaplayabilir, çeviri veya açıklama olmadan.

Ders Süresi Kaç Dakika?

Derslerin süresi 25 dakika. Bu süre rastgele belirlenmiş bir süre değil. Bilimsel araştırmalara göre 4-12 yaş aralığındaki çocuklar bir konuya dikkatlerini maksimum 25 dakika verebiliyorlar. Bu süre aşıldığında dikkat dağınıklığı baş gösteriyor. Derslerin bir nevi oyun formatında olması çocuklar üzerinde mucizevi bir etki yaratıyor. Hafif dikkat dağınıklığı olan çocuklar bile sabırsızlıkla bekliyor dersin gelmesini. Zaten çocukların büyüklerin kullandığı teknolojik aletlere ekstra bir ilgisi var. Bu yüzden online dersi de seviyorlar.

Ders Esnasında Çocuğa Eşlik Edilmeli mi?

İlk derste ebeveyn olarak çocuğunuzun yanında olmanız öneriliyor. Bu sayede hem yönlendirici oluyorsunuz hem de çocuğunuzun nasıl bir eğitim aldığını gözlemleme şansınız oluyor. Sonraki derslerde ise çocuğunuz yalnız başına derslere katılabilir.

Novakid İndirim Kuponu (Kodu)

Deneme dersini tamamladıktan sonra eğer memnun kalırsanız "hesap bakiyesi yükleme" kısmından abonelik seçeneklerine geliyorsunuz ve uygun gördüğünüz aboneli türlerinden birini seçerek satın alabiliyorsunuz. Bu esnada NOVIM10 indirim kodunu girerseniz yüzde 10'luk bir indirim elde ediyorsunuz.

Herhangi bir teknik sıkıntı yaşadığınızda destek@novakid.com.tr'ye elektronik posta atarak hızlı bir geri dönüş alabilirsiniz.

Sonuç ve Değerlendirme

Novakid kesinlikle sonuca odaklı ve çocuğunuzun ingilizce bilgisini çok yükseklere çıkarma potansiyeli olan bir platform. Bir çok tanıdığımız bu inceleme kapsamında çocuklarına Novakid'den ders aldı ve neredeyse memnun kalmayan yok. Bu yüzden gönlümüz rahat bir şekilde tavsiye ediyoruz.

Ayrıca bakınız;

Pop-up Pencere

Hoş Geldiniz!

Bu sitede gezinirken, Novakid'e de göz atabilirsiniz!