Preply İncelemesi - Fiyat Performans Nasıl?

Sitemizde yabancı dil öğrenmeye yönelik, takipçilerimize faydalı olduğunu düşündüğümüz uygulamalara yer vermeye devam ediyoruz. Daha önceki süreçte preply ile bire bir aynı özelliklere sahip olan italki incelemesi yayınlanmıştı. Bugün de tamamen aynı çalışma mantığına sahip olan preply ile devam edeceğiz. 

Detaylı incelemeye geçmeden önce sitenin çalışma prensibini bilenler için direk izlenimimizi söyleyelim. Referans linkimizle yüzde 50 indirimli olarak 20 farklı kişiye aldırdığımız deneme dersleri neticesinde vardığımız kanı şu: Verdiğiniz her kuruşa değen harika bir deneyim. 

Doğru eğitmeni bulduğunuzda hem dersler çok eğlenceli geçiyor hem de kısa sürede konuşma yeteneğinizin dramatik bir şekilde geliştiğini görebiliyorsunuz. Bu gelişim hem başlangıç seviyesindekiler için geçerli, hem de ileri seviyede ingilizce bilenler için yeteneklerini keskinleştirme fırsatı. Eğer başlangıç seviyesindeyseniz, yapamam, konuşamam, biraz daha öğreneyim öyle başlayayım gibi düşüncelerden uzak durmanız faydalı.

Çünkü başlangıç seviyesinde olanlar için de eğitmenlerin tamamen sizin seviyenize göre hazırladığı müfredatlar mevcut. Ekran paylaşımı yaparak dersi yazılı dokümanlar üzerinden yapıyorlar ve tıkandığınızda size yardımcı oluyorlar. Hatta bizce başlangıç aşamasındakiler için çok daha faydalı bir platform preply.

Preply bünyesinde her ülkeden binlerce eğitimci var. İngilizce, fransızca, ispanyolca, italyanca, almanca dahil olmak üzere çok sayıda dil öğrenme seçeneğine sahipsiniz. Platform bünyesinde yer alan bütün eğitmenler bireysel hareket ediyor. Hepsi eğitimlerini, niteliklerini ve en önemlisi saat başına istedikleri ücreti profillerinde belirtiyor. Böylece istediğiniz niteliklere göre sıralama yapıp aradığınız eğitmeni bulmanız kolaylaşıyor. 

Fiyat (Ücret Bilgisi) ve İndirim (Kupon) Kodu - Deneme Dersi

Preply'da fiyatlar her eğitmen için farklı. Şayet Filipinli bir eğitmenden eğitim alırsanız referans linkimiz sayesinde kazanacağınız yüzde 50 indirim sayesinde 20 tl gibi fiyatlara 1 saat ders yapabiliyorsunuz. Bu da preply'ı neredeyse en rekabetçi online ingilizce öğrenme platformu haline getiriyor. Tamamen native speaker olan eğitimcilerden ders almak isterseniz 200-400 tl arası fiyatlar var 1 saat için. Ama özellikle ileri seviyede ingilizce seviyesine sahip değilseniz native İngiliz veya Amerikan bir eğitmenden ders almanın çok büyük bir artısı yok.  Filipinli veya Güney Afrikalı bir eğitmenden de yüksek verim alabilirsiniz. Deneme dersi alıp sonrasında uygun fiyatlı ama beğendiğiniz bir eğitmenle devam etmenizi şiddetle öneriyoruz.

Ayrıca Bakınız: 

Gostudent Özel Ders Fiyatları

Novakid İncelemesi

Pop-up Pencere

Hoş Geldiniz!

Bu sitede gezinirken, Italki'ye de göz atabilirsiniz!