Gostudent Nedir? Özel Ders Fiyatları - Ders Ücreti - Yorum

Çevrimiçi sınıflar, kendi hızınızda ve kendi zamanınızda öğrenmek için harika bir yol. Özel derslere her yerden erişilebiliyor olmak ise bambaşka bir avantaj. Biz de proje yönetimi alanında bilgilendirme yaptığımız gibi, kişisel gelişimi olumlu yönde etkileyecek bütün araç ve programları bundan sonraki süreçte sitemizde inceliyor olacağız. 

Şimdi inceleyeceğimiz gostudent sitesinin özellikle bire bir yabancı dil eğitimi ve çocuklarınızın matematik, fizik, kimya ve diğer okul konularında eve öğretmen çağırmak zorunda kalmadan, çok daha uygun fiyatlara özel ders alabilmesi konusunda fayda sağlayan bir site olduğunu düşünüyoruz. Değerlendirmemiz oldukça samimi bir temelde hazırlandı. Zaten, Gostudent'in yabancı dil alanında en büyük rakiplerinden olan novakid'in de bir incelemesini yaptık ve onu da çok beğendik.

Genel değerlendirmemizin olumlu olmasını sağlayan bir başka husus ise 50 dakikalık ücretsiz deneme dersi sunması. Buradan giriş yaparak ilgili formu doldurduğunuzda sizinle iletişime geçiyorlar ve ücretsiz deneme dersiniz istediğiniz konuda ayarlanıyor. Biz ne kadar sizin için değerlendirmiş olursak olalım, en iyisi deneme dersi alarak sizin karar vermeniz.


Gostudent Hakkında - Nasıl Bir Platform?

Gostudent.com'un asıl kitlesi çocuklar ve okul çapındaki insanlar olsa da her yaştan öğrenciler için çok çeşitli kurs ve programlara sahip bir çevrimiçi eğitim platformu. Platform bünyesinde bulunan kurslar endüstri uzmanları ve profesyoneller tarafından tasarlanmış ve çeşitli dillerde hizmet veriyorlar.

Gostudent.com kullanmak programlarına kayıt yaptıran öğrencilere, alanında yetkinliği test edilmiş eğitimcilerinden öğrenme fırsatı, esnek öğrenme saatleri ve uygun fiyatlar gibi birçok avantaj sağlıyor. 

Platform her yaştan insanlara yabancı dil eğitiminden işletme, bilgi teknolojileri yönetimi, grafik tasarım, matematik, fizik, kimya, Türkçe ve daha pek çok konuda çok çeşitli kişiye özel kurslar sunuyor. Öğrenciler, işe gidip gelme veya kampüste kaybolma konusunda endişelenmenize gerek kalmadan bu dersleri kendi istedikleri yoğunlukta alabiliyorlar.

GoStudent Eğitim Platformu ile neler öğrenebileceğiniz veya ne kadar ileri gidebileceğiniz konusunda bir sınır yok. Öğretmenler öğrencilere ödevlerde yardımcı oluyor ve konularıyla ilgili olabilecek soruları yanıtlıyorlar.

Dersler Nasıl Yapılıyor?

Özel dersler tıpkı geleneksel bire bir dersler gibi, tek farkı sanal ortamda verilmeleri. Tıpkı yüz yüze olduğu gibi bu derslerde de iki taraf aynı anda birbirlerini görür ve duyarlar. Canlı oturumlar anlık olarak etkileşimli.

Doğru ders nasıl seçilir?

Hangi kariyerlerin ilgi alanlarınıza en uygun olabileceğini öğrenmek için bir yetenek testi yapın veya hangi işlerin size en uygun olacağını düşündükleri konusunda fikir sahibi olabilecek arkadaşlarınıza ve aile üyelerinize sorun. Bir kurs seçmeden önce kendiniz hakkında ne kadar çok bilgiye sahipseniz, ihtiyaçlarınızı gerçekten karşılayacak bir şey seçmek ve bunu yaparken eğlenmek açısından o kadar iyi olursunuz.

Gostudent Özel Ders Fiyatları - Ders Ücreti

Üyelik modeli fiyatları 254 ₺ ve 307 ₺  arasında değişiyor. Fiyatlar aylık kurs sayısı ve üyelik süresine göre belirleniyor.

Gostudent Kullanmanın Avantajları

  • 50 dakikalık ücretsiz deneme dersi sunması
  • Öğrencinin gelişiminin sürekli olarak eğitmen tarafından kontrol altında tutulması,
  • Öğrenme söz konusu olduğunda her öğrencinin kendine özgü ihtiyaçları olduğunu anlayarak her bireyin gereksinimlerine göre özelleştirilmiş dersler sunulması,
  • Eğitimde başarı elde etmek isteyen, ancak nereden başlayacağını ve kimden rehberlik isteyeceğini bilmeyenler için profesyonel tavsiyelere erişilebilmesi,
  • Kalite kontrolünü sağlamak için, uzmanlık alanlarında yetkin oldukları tespit edilen öğretmenlerin istihdam edilmesi. Tüm eğitmenlerin işe alınmadan önce özgeçmiş kontrollerinden geçmelerinin gerekmesi ve bu sayede öğrencilerin nitelikli bireyler tarafından eğitim verileceğini bilerek kendilerini güvende hissedebilmesi.
  • Sanal ders özelliğini kullanmak zaman ve paradan tasarruf etmenizi sağlar, çünkü bir dersi dinleyebilmek için arabanızı park etmenize, evinize eğitmen davet etmenize veya başka bir yere gitmenize gerek yok.
  • Çok sayıda öğretmen olması nedeniyle kısa sürede randevu almak ve öğretmen değiştirmek mümkün olması.
  • Dersler, öğrencilerin internet bağlantısı olmasa bile her zaman onlara erişebilmeleri için kaydedilir. Bu sayede öğrencilerin bir yanlış yaptıkları konuları dinleyerek hatalarından ders almaları.
Ayrıca İnceleyiniz:

Pop-up Pencere

Hoş Geldiniz!