Ücretsiz İngilizce Konuşma Uygulamaları - Lingoda Ücretsiz 60 saat Ders Alma Fırsatı

Merhaba, bugün ele alacağımız yazımızın konusu lingoda. Daha önce incelediğimizi gostudent, italki gibi örneklerle karşılaştırıldığında biraz daha çevrimiçi dershane mantığında, yeri geldiğinde bire bir ders de alabileceğiniz bir platform.

Hiç sözü uzatmadan başlıkta vaadedilen konuya gelelim. Ücretsiz konuşarak yabancı dil öğrenmek. Cambly, italki, novakid, preply, hepsi her ne kadar da konuşarak öğrenmek için mükemmel yerler olsa da hiçbirisi ücretsiz bir eğitim vaad etmiyordu. Lingoda da aslında ücretli bir platform. Ama öyle ilginç bir uygulamaları var ki, yeterince azimli ve hırslıysanız 800 dolar değerindeki 60 saatlik kursu ücretsiz alabiliyorsunuz. Peki bu nasıl mümkün olabiliyor? 

Lingodanın sunduğu super sprint programı 60 günde 60 ders içeriyor. Buradan giriş yaparak kursa kaydolabiliyorsunuz. Bu derslerin tamamına katılım sağlarsanız, ödediğiniz ücretin tamamını kurs sonunda iade ediyorlar. Lingoda oldukça güvenilir bir platform ve bu geri ödemeyi alan kullanıcılar mevcut. 

Ancak risk burada başlıyor, tek bir dersin 10 dakikasını bile atlarsanız, ödülü kazanma şansınız kalmıyor. Tabi lingodanın kendisinden kaynaklanan bir problem oluştuysa kaçırdığınız dersler sorun teşkil etmiyor ama herhangi bir mazeretle ders kaçırmanız mümkün değil. Günün her saatinde ders yapma imkanı var neredeyse. Bu yüzden ya saatleri bana uymazsa diye de düşünmeyin. Dersler zoom üzerinden yapılıyor. Bu yüzden ya site çökerse, ya elektrik giderse gibi dertleriniz de olmaz. İsterseniz telefonunuzdan da bağlanabilirsiniz derse. 2 ayı tamamladığınızda ödediğiniz ücretin tamamı iade ediliyor.

Peki Dersler Nasıl?

Dersler 2-4 kişilik online sınıflarda yabancı eğitmenlerle sürekli konuşarak, interaktif şekilde ilerliyor. 2 aylık periyodun başlangıcında 4 kişilik sınıflarda ders yaparken bir noktadan sonra ders kaçıran kullanıcılar devam etmemeye başlıyor ve ikinci ayda bire bir ders yapma imkanına da sahip oluyorsunuz. Derslerin süresi 60 dakika. 

Hangi Diller Mevcut?

Kurs kapsamında İngilizce, Almanca, Fransızca veya İspanyolca eğitimi alabiliyorsunuz. Eğer hafiften de bir altyapınız varsa 60 saatlik interaktif konuşma derslerinin ardından seviyenizin bir hayli ileriye gittiğini göreceksiniz.

Sonuç ve Değerlendirme

Eğer bu dil öğrenmeye ayırabileceğiniz 2 ayınız varsa, hızlı bir öğrenme süreci istiyorsanız, ben disiplinli bir şekilde bu dil öğrenme sürecini bedavaya getiririm diyorsanız bu programı kesinlikle deneyin. 

Ayrıca İnceleyebilirsiniz:

Gostudent ile İngilizce Eğitimi