Zyro Hazır Site Kurma Aracı - Fiyat - İndirim Kodu

Sitemiz temel olarak proje yönetimi ve PMBOK rehberliğinde pmp hazırlık özelinde bir odağa sahip olsa da yer yer kullanıcılarımız için kendi deneyimlediğimiz faydalı sitelerin ve uygulamaların analizini yapıyoruz. 

Fazla çaba harcamadan ve iyi bir html bilgisine sahip olmadan kişisel bir websitesi kurmak için veya işletmeniz için bir websitesi oluşturmak için hazır site kurma amaçları biçilmiş kaftan. Bunun için de arayüzü sağlam, hata vermeyecek, sizi yarı yolda bırakmayacak ve en önemlisi işinizi kolaylaştıracak araçlar sunan bir yerden hizmet almak şart. 

Bu araçların en bilineni, sürekli internette ve tv'de reklamları verilen wix. Bu yazımızda wix alternatifi olan, tamamen aynı mantıkta çalışan ve bizce çoğu açıdan da üstün olan, daha uygun bir alternatiften söz edeceğiz. Zyro Litvanya merkezli, ancak hostinger tarafından satın alınmış. Dolayısıyla oldukça güvenilir bir referansı var. 

Zyro İndirim Kodu

Buraya tıklayarak giriş yapıp zyro20 indirim kodunu satın alma esnasında girerseniz indirimli fiyatlar üzerinden ek yüzde 20'lik bir indirime sahip oluyorsunuz.

Zyro Fiyat

Zyro'da fiyatlar seçtiğiniz pakete göre değişiklik gösteriyor. Ancak genel olarak söyleyebiliriz ki oldukça rekabetçi fiyatlara sahipler ve indirim kodunu da kullanınca bu fiyatlar rakiplerine göre oldukça ucuz kalıyor. Neredeyse başka bir platformdan alacağınız domain ücreti ve hosting ücretinin toplamından daha azına bir sürü hizmete sahip olabiliyorsunuz.

Sürükle bırak mantığıyla çalışan zyro ile tıpkı wix'de yapabildiğiniz gibi 1 saatten az sürede oldukça güzel görünen bir kişisel site veya bir e-ticaret sitesi kurabiliyorsunuz. Üstelik bunu yapabilmek için önceden bir web sitesi kurma bilgisine de sahip olmanız gerekmiyor. O kadar çeşitli araçlar sunuluyor ki, siteyi kurduktan sonra istediğiniz gibi donatıyorsunuz. Herhangi bir paket satın aldığınızda ücretsiz özel alan adı da almış oluyorsunuz ve ödediğiniz ücretin bir kısmını buradan çıkarmış oluyorsunuz aslında. Ücretsiz alan adının yanı sıra ücretsiz hosting ve ücretsiz ssl sertifikası da almış oluyorsunuz. Bu da bir başka artısı.

Artıları: 
  • En önemli avantajı bizce kredi kartı bilgisi girmeden ücretsiz deneme yapmaya olanak tanıması.
  • Dünya üzerinde sürükle bırak yönteminden daha kolay bir websitesi kurma yöntemi yok. Tamamen kullanıcı dostu bir arayüz ile kafanızda ne varsa site tasarımınıza yansıtabiliyorsunuz.
  • Wix'te olduğu gibi bir depolama alanı sınırı yok. Tamamen sınırsız depolama alanına sahipsiniz.
  • Ücretsiz alan adı tanımlanıyor.
  • Fiyatlar oldukça uygun. Ekstra yüzde 20 indirim yapan kod mevcut.
  • Yapay zeka araçları ile içerik üretebiliyorsunuz, logo oluşturabiliyorsunuz. Arka fon silme gibi kullanışlı araçlar sunuyor.
  • Sitenizi farklı dillerde sunabiliyorsunuz.
  • Hazır seo optimizasyonu mevcut.
  • Ücretsiz SSL Sertifikası sunuluyor.
  • E-ticaret sitesi kurmak için de uygun.
Eksileri:
  • Profesyonelleştiğinizde gelişmiş site oluşturma araçları, html değiştirme opsiyonları sunmuyor. 
  • Kullanıcılara istedikleri gibi kod oluşturabilecekleri sınırsız bir özgürlük alanı sunmuyor.
Ayrılmadan önce inceleyin: